Byter bloggdesign

Allt kommer se knasigt ut på bloggen till imorgon, har precis bytt tema! Men nu ska jag sova, så vi hörs imorgon :)

Quotes




Snart sommarlov

Knappt en vecka kvar!











Spåkulan kan gå och dö


Bestämde mig för längesen! Fick jag nå hjälp? NÄÄÄÄÄÄÄÄÄ.
Stick.

Dark Shadows

Vaknade idag och såg att det spöregnade, blev genast på dåligt humör eftersom jag skulle möta upp ett par kompisar för att shoppa och sen gå på bio. Så jag låg i sängen chillade, för jag var nästan säker på att det inte skulle bli nåt med skitvädret. Gick upp vid 12 och åt frukost.

12.10 ringer min kompis upp mig och säger att hon och hennes pappa kommer och hämtar upp mig så vi hinner med halv 1 bussen från rece. Hon sa att dom skulle vara hos mig på 10 min / en kvart. Två minuter senare ringer hon igen och säger: Vi står utanför ditt hus, kom ut.
10 minuter va.. jätteroligt. Drog på mig ett par jeans och en t-shirt, satte upp håret, la ner lite smink i väskan och drog ut. När vi kom fram hade bussen precis kommit. Vår andra kompis hade inte kommit än så vi bombade henne med sms. Vi skulle sega oss vid 'busskassan' för att hon skulle hinna, men hon hann! Bussen var full, så vi fick sätta oss utspritt.

Vi hade iaf en skitrolig dag, fixade outfits åt varandra på olika affärer, käkade och gick slutligen på bio. Det fick bli Dark Shadows, Tim Burtons nya film, där Johnny Depp är huvudspelaren! Filmen var awesome, rekomenderar starkt!

Snor Elins bild på snacksen! :)


Keep holding on

Dom senaste veckorna har mina vänner varit ledsna hit och dit. Jag har försökt så gott jag kan att trösta, gå imellan, prata och finnas där. Vet verkligen om jag har varit till nytta alls. Försöker i alla fall vara rättvis.

Känns som något saknas. Att jag borde ha gjort annorlundare. Det har bara utvecklats och blivit värre. Nu är alla något splittrade inför sommarlovet. Inte roligt alls.
Men jag vet att jag måste fortsätta. För om jag inte gör det, vem ska då annars ställa upp och ta min roll?