Fredag

Heello friendzzz. Skolan var helt O.K. idag. Spanska, matte, lunch, psykologi & samhällskunskap -> slut. Efter skolan åkte jag buss till Emma's place där vi hade en tjejkväll. Jag, Anna, Emma & Hanna. Vi pratade ut om allt och inget, lekte sanning & konka, käkade tacos osv. Skitkul hade vi :) Nu är jag i alla fall hemma och snart ska snart åka till mormor med la familia. 

Bloggar imorgon, godnatt så länge!
 

En låt till dig Anna

 
HAHAHHAA OMG DÖR. Ni andra får gärna titta också! x'd

#arg

Jag kan inte förstå hur människor kan vara så otrevliga ibland, särskilt personalen på skolan. Jag lämnade som sagt in min dator för att få PS CS3 installerat, och det var tydligen något problem med den så att dom inte kunde logga in. 
Visst, inga problem tänkte jag. Jag var dit rätt många gånger och frågade hur det gick och märkte att dem började tröttna på mig? Attityden blev mer och mer vass och gud vet vad. Är det mitt problem att deras äckliga datorer krånglar eller? Vad fan har jag gjort för att förtjäna en sån vidrig attityd?! Jag menar det var dem som sa åt mig att återkomma hela tiden då dem behövde mina inloggningsuppgifter, så var är problemet? 
Tillslut säger tanten ''nej, är less på det här nu, antingen så får du fixa programmet själv eller så kommer du hit med den en annan gång så ominstallerar vi den''
Då tog jag den och gick. För då orkade jag inte med dem nå mer. Äckliga människor. 

With no computer

Heej på er sötisar!
Kom precis hem från några kompisar. Vi har planerat lördagen till 100% nu, kommer bli fett awesome!

Lördagen kommer börja med paintball, kommer komma hem alldeles blå om
kroppen! Jag om någon har lätt att få blåmärken, usch. Men det kommer bli så roligt, i'm exited!!

Har förresten inte fått tillbaka min dator än, kmr tydligen bara få PS CS3 också för skolan är för fattig.

Men nog om det, paintball, är det nån av er som har kört det?? Det sägs att det kan gör ont som fan, jag menar kolla bollarna man skjuter på varandra?!


Just smile

Hej på er! 
Dagen har varit chill - började med Fotografisk Bild A där vi fick en enkel uppgift som gick ut på att fota, dah? Nej, men vi fick ord och skulle fota något som relaterade till ordet. Sen skulle övriga i klassen gissa ordet med hjälp av bilden man tog. Vi fick även lämna in datorerna för att få Photoshop Cs 5 installerat, hur jävla awesome är inte det?!
Hoppas vi får tillbaka dom snart bara, hehe. 
Efter skolan åkte mamma och jag in till köpcentret. Fick köra dit, och det gick bra, förutom när vi skulle kliva ut och jag smällde igen bildörren på mammas fingrar :/ det gjorde ont att se henne lida. Bad om ursäkt och ville slå mig själv typ.
 
Kom i alla fall hem med detta:

Photography

Imorgon börjar äntligen individuella valen, valde att gå Fotografisk Bild A, and I'm very exited! Borde kanske berätta för er som inte har känt mig så länge att fotografering faktiskt har varit ett stort intresse sen 4-5 år tillbaka.
Det hela började när jag åkte till Syrien sommaren 2007. Såg att min kusin hade Photoshop på sin dator, hade hört talas om det programmet innan och hade alltid velat prova.
Han lärde mig några trixs och jag köpte en kopia innan vi åkte hem. Dom var väldigt billiga, 15 spänn betalade jag för skivan. Helt otroligt.
Började redan då exprimentera med PS. Blev bättre och bättre. Sen började jag fota med en enkel digital kamera, endast 7.2 megapixlar! Fick den i födelsedagspresent av pappa. Var alltså endast 13 år haha. I alla fall, ju mer jag fotade desto mer blev jag sugen på att köpa en systemkamera. Ville utvecklas. Efter att ha tjatat i en vecka fick jag som jag ville. Köpte Nikon D40. Kommer fortfarande ihåg dagen, 9e maj 2009, kameran var helt otrolig! 

Intresset varade  i ca 1½ år,  vet inte vad som hände, men jag fotade inte lika mycket längre. Ville ha ännu en bättre kamera men det blev inte av. Samma sak med photoshop, jobbade inte lika med programmet längre. Folk tyckte jag valde helt fel när jag valde att gå Sam ist för Media. Men jag ville inte satsa på något som inte var mer än ett intresse. Tänkte med andra ord längre än näsan. Vilket jag faktiskt inte har ångrat. Trivs jättebra på Samhällsprogrammet! 
Men nu tror jag jag faktiskt börjar få tillbaka intresset. Är riktigt taggad på att börja fota igen! Ska bli så kul :) hoppas vi får photoshop installerat på våra datorer också, kinda' need that program again. Hehe.
 

SÅ här är några bilder som jag har fotat och redigerat:
<p><em><span style="font-family: times;">Ibland &ouml;nskar jag, jag kunde veta n&aring;got om min framtid <strong>..</strong></span></em></p>
Bild tagen med första digitalkameran jag ägde, 7.2:an!

<p><span style="color: #ffffff;">-</span></p>
Bland dom första bilderna jag tog med systemkameran. 

<p style="text-align: left;"><span style="font-family: book antiqua,palatino;"><span style="font-size: x-large;"><span style="color: #ffcc00;"><span style="font-size: xx-large;"><strong>S</strong><em>M</em><span style="text-decoration: underline;"><span style="text-decoration: line-through;">Ö</span></span><strong>R<em>B</em>L</strong><span style="text-decoration: line-through;"><span style="text-decoration: underline;">O</span></span><em>M</em><strong>M</strong><span style="text-decoration: underline;"><span style="text-decoration: line-through;">O</span></span><strong>R</strong></span></span></span></span></p>
Same here.

<p style="text-align: left;"><span style="font-family: book antiqua,palatino;"><span style="font-family: book antiqua,palatino;"><span style="font-size: xx-large;"><span style="color: #999999;">Dagen har varit najs!</span></span></span></span></p>
Sommaren 2009. Många bilder!

<p style="text-align: left;"><span style="font-family: georgia,palatino;"><span style="font-size: xx-large;"><em><span style="color: #000000;">picture</span></em></span></span></p>
Sommaren 2009.
 
<p style="text-align: left;"><span style="font-family: georgia,palatino;"><span style="font-size: xx-large;"><span style="color: #000000;">bilden säger mycket</span></span></span></p>
Trollslända! :) 2009.

<p style="text-align: center;"><span style="font-size: x-large;"><span style="font-family: georgia,palatino;"><span style="color: #000000;">MIDNIGHT SUN</span></span></span></p>
Solnedgång 2009.

<p style="text-align: left;"><span style="font-family: book antiqua,palatino;"><span style="font-size: xx-large;"><span style="color: #000000;">- Bild003</span></span></span></p>
Vintern 2010.

<p><span style="font-family: book antiqua,palatino;"><span style="font-size: xx-large;">I'm a Lover Hater<br />
I learn to Love to Hate it</span></span></p>
Saras fötter, hahahaha, fattar fortfarande inte hur jag lyckades få henne att gå med på det. Överredigerad bild!

<p style="text-align: center;"><span style="font-size: x-large;"><span style="color: #000000;"><span style="font-family: book antiqua,palatino;"><em><span style="font-family: courier new,courier;"><span style="font-size: medium;">Kommentera vad ni tkr om bilden<br /></span></span><br />
Modell: Kusin<br />
Foto &amp; Redigering: Jag</em></span></span></span></p>
Saras hår. Tagen & redigerad av MOI!

I'm done with PLL

Det tog mig sammanlagt 8 dagar att se 3 säsonger av Pretty Little Liars. Well, är inte direkt klar med serien, men har kollat på alla avsnitt som ligger ute.  Serien är freaking jävla awesome!! Tack för tipset Anna & Denise! 





 

Handsome guy

    
    

Alla som inte följer The Vampire Diaries har verkligen gått miste om något ;)

Måndag

Heello friends ♥ 
 
Kom hem för en liten stund sen, ganska skön skoldag måste jag medge. Engelska, psykologi och svenska bestod dagen av. Vi gjorde inget särskilt då vi bara gick igenom betygskriterierna. På engelskan skulle vi skriva ett valfritt minne från sommarlovet. Mitt fick bli från bröllopet som jag var till i somras.
Hann inte göra klart så gjorde klart den när jag kom hem. Ser ni redan nu en skillnad på mig? Sa ju att jag skulle ta tag i plugget! 
 
Gammal bild ;)

Home again

Måste bara visa en bild från kvällen:

...peerfekt. Vissa måste ha det i blodet alltså ;)


Keep it up

Veckan är helt plötsligt slut, sjukt hur fort det har gått. Skolan har varit ett skämt den här veckan, vi har inte gjort något vettigt alls. Vilket jag inte klagar över, haha jag älskar att slappa.

Sitter just nu och lyssnar på musik, ska snart byta om för att åka och möta upp några barndomsvänner! Älskar att umgås med folk som känner mig väl, lite för väl kanske. Då kan man snacka om gamla minnen, man kan skämta om allt utan att behöva dra gränser eller att någon tar illa upp, it's awesome! :)



Jenna Marble blir sminkad

 

Trött som jag vet inte vad

Vaknade precis, deckade när jag kom hem vid 14.00. Dagen har faktiskt varit rolig, vi åkte som sagt på en utflykt som började med en lång promenad till en stuga mitt ute i skogen, sen var alla hungriga så då åt vi och sen delade vi in klassen i tre lag och körde några lekar. Mitt lag kom 2a till slut, hehe! Bra jobbat ;)

Här kommer två bilder på ett av motståndarlagen, på sista bilden ser ni hur dem börjar faila ;)


'Sup dude?

Sitter och chillar. Vill kolla på ett avsnitt till av PLL innan läggdags, men det har inte laddat klart än.. 97,8%.. segt. Är på säsong 2 already! ;)

Åh, en ny händelse på fb, brb! 

Kidding. Det var en fucking spelförfråga. KAN FOLK SLUTA SKICKA SPELFÖRFRÅGNINGAR TILL MIG?! Hur svårt ska det vara, vill du spela ett spel så spela det för dig själv för fan. Farmville tiden var ute för LÄNGESEN. 
Inte nog med det så plingar mobilen till varje gång det är nåt. -.- Fuck off.

Imorgon ska min klass ut på en liten utflykt aka ''vara-sociala-och-låtsas-vara-intresserade-av-allas-summer-stories''. Haha, skämtade, ska bli chill! :)

ÅH, nu har det laddat klart, smell ya later bitches!


Truth hurts and lies heal


Första skoldagen

Heeello, I'm home again! Kort dag med info och sånt onödigt skit som man redan vet. Har fått nya mentorer och vi som ska åka till Tyskland fick även veta att det var bokat och klart! Den 4/10 åker vi :D Ska bli sjukt roligt, ser fram emot det!

Sen har vi även fått 3 nya klasskompisar, hoppas dem kmr trivas i vår ''lilla'' klass, hehe! Mest roligt var ju att få träffa alla igen, allt är precis som förr! Känns som att man är tillbaka till skolan efter en helg och inte ett sommarlov.

Nu ska jag sova lite, hörs ikväll!

Sista dagen av lovet..

spenderas med Pretty little liars & vattenmelon! Life's awesome ;)


Annas nya frilla


Godmorgon

Idag är jag uppe "tidigt", dels för att kunna bli trött och somna tidigt inatt och dels för att jag ska möta upp min kompis Anna som jag inte har träffat på hela lovet!! Hon ska klippa och färga håret och jag ska följa med, wish her good luck! :D

Saknar dig kompis!!! <3


Säsong 1, let's start

 

Pretty little liars



Är den här serien värd att börja titta på?  Ja/nej?

Dagens låt

 

Lördag

Kunde inte åka till folkracetävlingen idag så jag var och mötte upp Elin. Vi åkte till köpcentret för att shoppa. Jag kom hem med en jättefin t-shirt från H&M. Väl där träffade vi även en (gemensam) vän, det var lite kul då det var längesen vi sist sågs!
Efter det drog vi hem till Elin och kolla på film. Sen blev jag upphämtad och gissa vem som fick köra hem mitt på natten? Jo, jag!  Hehe första gången jag är ute och kör så sent. Men det blir nog inte sista gången heller, för det var jävligt kul och annorlunda!

 

Världens finaste låt

 

3 dagar kvar av sommarlovet

Japp, rubriken stämmer. Helt sjukt hur den här sommaren har passerat förbi. Fast så säger man varje sommar. Inte för att det har varit en riktig sommar i år, but still. 

Imorgon ska jag förhoppningsvis åka till folkracetävlingen, där min kåmpiiz Hanna ska tävla! Dvs om jag får skjuts dit, men hoppas hoppas! 
På söndag kanske jag ska möta upp Elin och hitta på något & på måndag ska jag nog bara vila ut och ladda inför skolstarten. 



Hanna & Emma som jag förhoppningsvis ska träffa imorn! :D

Gasen i botten


Hem kära hem

Igår kväll kom jag hem från Stockholm. Var där sammanlagt 5 dagar och hade väldigt roligt. Om jag inte flyttar utomlands efter gymnasiet så kommer jag utan tvekan att flytta till Stockholm. Ser ingen mening med att bo kvar i en bondhåla, inget kommer någonsin att förändras/utvecklas och det påverkar även mig som person.  

Idag ska jag nog ut och övningsköra. Ska börja satsa på det där med körkortet nu. Har även bokat in risk 1:an & risk 2:an :) Så nu ska jag kötta med körningen och sist plugga in all teori. Wish me luck!



Last monday night

 

 

Fina, söta kusin fyllde 4 år!

Födelsedagsfest på G


Framme i stockholm


Tillfällig design

Hej hopp, nu är designen nästan klar. Är inte sådär jättenöjd så kommer nog ändra den lagomt till skolstarten! Sitter i alla fall i pyjamas och käkar honungsmelon. Ska snart byta om och börja packa. Ska åka till Stockholm om bara någon timme, så det är bara att sätta fart hehe. Kommer vara där i ca 4 dagar, kommer hem lagomt tills skolan börjar igen. 

Nej, nu ska jag göra mig i ordning, hörs sen! :)

ber om ursäkt

Ja. Bloggen har väl haft bättre dagar antar jag. Bytte design och blev inte alls nöjd så jag återställde hela bloggen.
Trodde jag skulle få tillbaka den gamla designen (den som jag hade innan) men icke sa nicke. Ska försöka fixa allt så snabbt som möjligt!
 

Det är illa när..

..jag stavar och som "ock". Nu har jag haft lov alldeles för länge..


Hello friend