true story



Damon




Jag älskar hans personlighet i serien! Är på andra säsongen nu, hehe ;)

Be proud of who you are

Jag har kommit på en sak. Jag är faktiskt stolt över mina egenskaper. Haha, ni förstår inte hur mycket dom kan hjälpa mig.
Som på offentliga ställen. Eller vi säger såhär, ställen där jag är mer vaksam. Då kan mitt utseende/attityd skrämma iväg folk som jag inte vill ha i min närhet. För det är någonting med mitt utseende som får folk som inte känner mig att backa, om dom är ute efter mer. Om ni förstår vad jag menar?

Jag sänder oavsiktigt ut singaler som säger ''Du gör bäst i att hålla dig undan från mig''. Det här trodde jag inte på från början, men många har noterat det och sagt det till mig i efterhand. 

Det här har både negativa och positiva sidor. Fast jag klagar inte, det är jävligt najs när man vill vara ifred och inte vill att någon ska klänga sig på en.. då är det jävligt najs.

Missförstå mig inte nu, ni som känner mig vet hur trevlig och väluppfostrad jag är.. jag är faktiskt jävligt omtänksam, särkillt mot folk som jag älskar. 

Har ärft fina egenskaper från pappa och mamma, stark personlighet, självsäkerhet, envishet, rent stort förlåtande hjärta. 

Dock har jag byggt upp en egen uppfattning om det här med hjälpsamheten.. jag är hjälpsam, ställer upp, finns där.. men låter mig ALDRIG utnyttjas. Det har kommit dom senaste åren faktiskt. Känner när folk försöker dra nytta av mig, hade jättesvårt att säga nej till folk förrut, nu blir det allt vanligare. Vilket är skitbra, förstås. 

Det jag försöker säga, det är att ni aldrig ska skämmas över er personlighet. Det är som att dölja det ni egentligen är, och vi vet alla hur långt det brukar hålla. Var stolta hörni, allt annat är inte värt!


P.s. tro inte att jag inte har mina bad days, för det har jag. Då ligger allt det där på 0. But I'm just a human, right?

Sista lektionen

Tjenare! Allt bra med er? (Ingen kommer svara, men det är väl trevligt att jag frågar) Själv är det rätt chill. Har naturkunskap och slutar om en halvtimme!
Idag körde vi igång med nationella proven, vi hade muntliga delen i svenska. Det gick bättre än förväntat, tittade knappt på stödpapperet. Temat vad relationer och jag pratade om vänskap.
Är nöjd med talet då jag inte hade övat in det. Man skulle prata i 4 min och jag pratade i 3.58 min, rätt exakt! :)

Nej, nu måste jag hänga med i genomgången här. Genetik, skittråkigt förövrigt! Tur att jag bara har naturkunskap i ettan ;)


Hundra år efter funderar jag på att se serien

Jag antar att ni alla har sett Vampire Diaries? Jag har inte sett serien och har precis laddat ner första säsongen, hahahah. Men vadå, helt ensam är jag inte, min bror har också laddat ner den hehe.

Så nu blir det att titta på så många avsnitt som möjligt! Bäst för ER att det är bra!

bara att sätta igång, eller?


Tjatet om att flytta till stockholm

Okej, tänkte skriva ett snabbt inlägg och förklara läget. Om några dagar flyttar vi till en lägenhet som är inte alls är så långt bort från den vi bor i nu, anledningen är att dom ska renovera och hålla på med hela hyreshuset i 6 månader. Så alla är tvugna att flytta ut i 6 månader.

Mina föräldrar var jättenära på att flytta till stockholm, alltså för evigt eller hur man ska säga. Dom hade kollat upp en lägenhet osv osv, men det sket sig pga av grej som hände. Var skit depp där i nån vecka tills jag fick veta att det inte skulle bli av, vet inte om någon märkte det, haha jag kanske är bra på att dölja?

Grejen är, skulle dom ha sagt det här när jag gick i högstadiet så skulle jag LÄTT ha gått med på det. Men inte nu när jag går i typ en perfekt klass, med typ världens roligaste kompisar. Det är inte så att jag har svårt för att skaffa nya kompisar, för det har jag absolut inte, jag är så social som man kan bli. Men jag vill inte tappa kontakten med mina vänner som jag har nu!

Så.. det blev som sagt inte av. Vet dock inte om dom kommer söka upp någon ny lägenhet sen.. men jag har sagt att jag inte vill flytta andra året på gymnasiet, när jag redan går i en bra klass, har bra kontakt med mina lärare osv.
Hoppas dom accepterar mitt val, annars vet jag inte vad jag ska göra.

Men dom här veckorna som kommer nu kommer alltså att vara lite röriga.. med flytten och det. Måste tex rensa hela gaderoben och ta med mig det jag vill ha till en annan gaderob.. sen måste jag flytta alla andra grejer också.. nu kommer mamma in med flyttkartonger i mitt rum också, awesome, då var denna helg slut då ;)


Bild från i somras.. kolla vad brun jag var! Hahahah holy crap!

dagens låt!


Vet inte om man tycker om den här låten från första gången, men jag tvingades lyssna på den här förra helgen typ ett x-antal gånger...och nu älskar jag den, hehehehehhe!

it doesn't even matter how hard you try, keep that in mind

Inget kommer funka till slut, eller hur? Hur många val har jag? Jag har ett val, och det är jag tvungen att välja. Så varför sitter jag här och lägger ner tid på det hela? När jag ändå vet att jag måste välja den vägen? 
Det känns som jag lurar mig själv, övertalar mig sjäv genom att ha ''kul''. Det kommer ju bara sluta dåligt för mig då..så varför lägger jag inte ner? vafan sabbar jag den enda väg jag har?!

Fuck off, mitt liv är FAN inte lätt. Inte det minsta. Nu vet ni.




Nattinläggen är på G igen

Tjena! Ni sover nog allihopa nu men jag tycker det är kul att nattblogga.. det är mysigt och så lugnt på något sätt.
Sitter iaf och lyssnar på musik (ovanligt?) och typ chillar allmänt.
Tänker på sommaren.. den här sommaren kommer bli chill. Jag vill så gärna sommarjobba, men i den här hålan är jobb något man kan glömma. Sen att jag inte är 18 och inte har körkort begränsar det hela..

Mina sommarplaner ser ut såhär iaf:
*Åka på bröllop i Nederländerna, möjligtvis en tripp till Paris också.
* Fylla 18 år!
*Övningsköra & ta körkort.
*Sommarjobba (?)
* Övrigt.

Nää, den här sommaren kommer bli bäst!! Kommer bli myndig.. helt sjukt!

Bild från i somras!

Ballaste vintern genom tiderna i år

Måste bara ge lite cred till Sveriges vinter i år! Jag kan knappt fatta att det är vår - NU?! Det var för fan 12 plusgrader ute, riktigt stek! Sen snöade det inte alls mycket iår, sååå jävla skönt!
Många blev iof sura på julafton då det inte var så värst mycket snö, medans jag var lyckigast i världen. Snö & vinter är seriöst bland det värsta jag vet..
Tummen upp för ballaste vintern EVER. Hoppas vi får flera sånna här vintrar!


Vårbild tagen av mig för nåt år sen!

Ute ur gruppen

Pga lillprutten Hanna är jag ute ur gruppen. HON pratade med mig när hon var ute ur gruppen och då blev jag automatisk kickad jag med. ORÄTTVIST!

Kommer få två straff, och om jag inte går med på att göra det jag blir tillsagd kommer jag vara ute i gruppen i 2 hela dagar... så just nu väntar jag på mina straff... spännande ;) Har fått straffet och det är att galoppera från vårat klassrum till andra sidan korridoren, HÖGT, och dom bestämmer när (det blir säkert när 3:orna går ut från klassrummet.)
Mitt svar är: Nej, tack! Jag avstår!!



Mupparna (- Emma då).
För er som inte förstår vad våra fuck you's regler går ut på, läs här!!!

I Want



Vi alla är människor, ändå har vi ord som skiljer oss åt.

Ursprung, kön, religion, Jobb. Betydelsefulla ord. Jävligt starka ord. 

Vi. Dom.
Dom. Vi.

Det är 2012 och folk har fortfarande det där tankesättet. Ett förjävligt tankesätt som tyvärr, tyvärr påverkar oss allihop.
Vi människor glömmer hela tiden att se helheten, meningen med det hela. Vi stör oss på detaljer, det är detaljer som skiljer oss åt. Dom förstör så jävla mycket dom där detaljerna. Egentligen är det jävligt obetydelsefulla detaljer, sånna som inte ska påverka oss negativt. Men traditionerna och uppfostran gör att dessa detaljer blir betydelsefulla.
Jag vill inte påverkas, men det är så jävla svårt. Så freaking jävla svårt. För jag lever inte i en fantasivärld där allt är fred.
Hur många gånger lever man egentligen? En gång. Vad vi säkert vet. Är det då verkligen värt att störa sig på sånna detaljer? Svaret är klart och tydligt: Nej.

Allt hade varit mycket enklare om alla hade samma språk, om hela världen var ett enda stort land och om alla hade en & samma tro.

Peace.




Sakta i backarna, varför så snygg?

484139_369743909712705_330392083647888_1166006_786107895_n_large

Home sweet home

Den här helgen alltså. Den var helt jävla crazy.Kan säga såhär: What happens in Vegas stays in Vegas.
Prov att plugga till imorn, även fast jag är dödstrött och vill sova. Hörs imorgon!

Vi hörs på måndag!

Hej! kommer nog inte kunna blogga hela helgen, så tänkte göra ett litet inlägg idag! Ska som sagt bort i helgen, ska bli skitkul förövrigt :D eller, det kommer bli craazyy. Men mer om det sen.. när jag kommer hem.. om jag kommer hem..levande. Ehh.

Idag ska jag bara plugga, har skitmånga grejer som ska pluggas in / lämnas in.

Skriver upp dom här så jag kan bocka av dom sen:
- Engelska sammanfattningen. (Inte börjat än) KLAR!
- Samhällsuppgiften. (Inte börjat än) KLAR!
- Historia uppgiften. (Halvvägs)
- Idrottsprovet (Inte börjat än)
- Matdagboken (Halvvägs)

ALLT det där IDAG. ALLT! Fast jag är ju en viking arab, så det här klarar jag!!

Hepp hepp, då KÖR VI!!! Ska dock sova någon timme nu, äta sen och sen kan jag börja på riktigt!

//pissed off

Tumblr_lxaw57ygwp1r6vhbfo1_400_large

Dag 7 - Det här åt jag till frukost


Kort om vad som händer

Det är lite mycket som händer just nu, imorgon har vi studiedag och är alltså lediga. Tänkte utnyttja dagen med att först åka och gymma med Emma & Denise (Hanna?) och sen åka till köpcentret. Oklart om jag tänker gymma, bara tanken att gå upp kl 6 på en ''lov''dag känns surt. Av någon anledning vill dom gymma tidigit...

Sen har jag en ganska stor lust att skippa hela dagen med att sitta och ''plugga''. Har så många uppgifter som är sena. 
Ska kanske, förhoppningsvis, bort i helgen, så kmr inte kunna plugga ett skit.. har två prov nästa vecka och AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH. Ni förstår.

Min säng har fuckat upp sig. Igen. Awkward. Jag har fan inte gjort nåt !!!!!!!!!! Garva inte era jävlar.. måste köpa en ny säng.


SÅ.SNYGG.DÖ.

(weirdaste inlägget evvaah, whatdaafuuwq)

Dag 6 - Mina drömmar

Brukar inte drömma så ofta, eller man drömmer ju alltid, men jag kommer inte ihåg dom om jag inte vaknar upp mitt i en dröm. Och det gjorde jag imorse, vaknade av att mamma kom in skrikandes i mitt rum typ, fast det är en annan historia..hade iaf drömt om en viss Denise och en viss Morris ;) Vi skulle ha bokprov och Denise var upprörd, hon stod tätt intill Morris och ville att han skulle trösta henne på något sätt. Vad än han sa så nöjde sig inte Denise, hon ville liksom ha fysiska tröstningar, så jag hjälpte henne på traven och sa till Morris:
- Ge henne en kraaaam!
Det gjorde han såklart. Denise blev jättelycklig! Hon gick runt med honom resten av skoldagen, satt med honom i klassrummet, höll varandras händer osv. Sen blev dom ihop, och det var sååå gulligt!

Dock slutade inte min dröm där, det hände jättekonstiga saker och helt plötsligt var jag inne i boken som vi skulle prov på...

Jadå, du och Morris skulle vara så fina tillsammans...

Dag 5 - Det här får mig att må bra

1. Sömn.
2. Musik.
3. Kompisar (är otroligt lättpåverkad av hur alla andra mår).
4. Lov
5. Värme.
Tumblr_m0ptknbacy1r6gci5o1_500_large
Sommar!! //Weheartit



Dag 4 - Mina bra/dåliga sidor

1. 100% ärlig, gäller allt.
2. Uttrycker alltid mina åsikter/känslor.
3. Bra lyssnare.
4. Glad & social.
5. Tålmodig.
6. Lung.
7. Respektfull (mkt mot äldre)
8. Pålitlig.
9. Självsäker.
1. 100% ärlig, gäller allt.
2. Lat.
3. Fantasilös (ibland)
4. Envis
5. Glömsk.
6. Fölåter folk för många gånger.
7. Gör allt i sista sekunden.
8. Har svårt att släppa taget om människor.
9. Ofokuserad/lättdistraherad (ibland)

godmorgon bloggen!

Godmorgon/godeftermiddag bloggen! Sitter och chillar allmänt, klockan är bara kvart över tre!  Mina lördagar brukar annars flyga förbi skitsnabbt och helt plötsligt är det söndag liksom. Kan bero på att jag går ut varje lördag och kommer hem typ vid 7 tiden så är nästan hela lördagen slut.. 

Men inte idag :) Idag måste jag göra klart några skolarbeten. Jag är riktigt seg på att komma igång men när jag t.e.x. väl skriver på en uppgift så går det skitsnabbt att bli klar. 
Först och främst ska jag göra reportaget. När jag är klar med det så ska jag göra klart matdagboken.. sen börja lite med historian. Om jag blir klar med reportaget och matdagboken idag så har jag bara historian och naturkunskapen kvar imorgon! :)))

Nej, ska fan ta tag i dom nu, så att jag blir klar någon gång!!
Hörs senare då! 


Gammal bild, tagen för 3 år sen? Nåja, den får duga hehe!


Marble nail art

Satt och läste Linda Hallbergs blogg, ni vet makeup artisten/ sminkbloggerskan?
Hittade en video där hon visade hur man fixar Marble nail art på naglarna då, och det är inget nytt, det har man sett många gånger på youtube, men jag kollade ändå och blev inspirerad då jag såg att hon hade en grundfärg på naglarna och sen doppade i dom!
När jag testade förut så doppade jag naglarna utan att ha en färg under och då blev det jätteljust och fult! 

Så nu tänker jag testa så som hon har - en grundfärg och sen doppa naglarna i vattnet (med färgerna) :D

Titta själva får ni se tjejer :)


Återkommer med resultat sen :) om jag lyckas ;)

Oklart varför pappa vill att vi ska bli överviktiga.....


Ja, det är jääääävligt oklart varför han köpte allt det där på en och samma gång. En sak är klar: tjocka ska vi bli ;)

Mainstream lista

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm. 
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag har många ärr.
[x] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering/ar 
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[X] En helt okänd person har sagt att jag är snygg. -För många gånger, och det börjar bli creepy.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. 
[ ] Jag har fräknar.

FAMILJ

[ ] Jag har svurit åt mina föräldrar. -Respekt!
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[X] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes(eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats. - Sudd, pennor daaah?
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt ”lol” i en riktig diskussion.
[ ] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA

[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.

ERFARENHETER

[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino. 
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått ”skinny dipping”.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel. 
[X] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[X] Jag har suttit på ett tak på natten. -Skithärligt att sova på taket om somrarna (dock inte i Sverige)
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[ ] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven. -Orka slösa livet på att vara rädd?
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[ ] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[ ] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[ ] Jag har kysst en till mig helt okänd preson.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smugit ut utan lov. 
[ ] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar. - Vrf ljuga? Tell the truth dude.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[X] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har gjort mig själv illa med avsikt. -
[x] Jag har vaknat gråtande.

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera.
[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter. 
[X] Jag svär ofta.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan. 
[X] Jag vet hur man skjuter. 
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka. 
[ ] Jag tror på spöken. 
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som ”Borta”. 
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs. - Gammal lista? Med tanke på betygsystemet.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag biter på mina naglar.
[x] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga.


Dag 3 - Om jag blev rikast i världen skulle jag...

..först och främst skaffa budyguards och sen:

1. Köpa 10 olika stora, lyxiga, villor i 10 olika VARMA härliga länder.
2. Köpa olika klädaffärer som folk jobbar i, åt mig, så att jag kan gå in och plocka kläder när jag vill.
3. Skänka hälften av pengarna till fattiga länder.
4. Dela ut pengar till min familj, släkt och vänner.
5. Skänka en massa pengar till olika medicinforskningar.
6. Starta världens största företag där man tillverkar flygande bilar.
Tumblr_m02rrrwsyj1rn3jgto1_500_large

Dag 2 - Ett sommarminne

Det måste nog ha varit i början av augusti när vi åkte till stockholm på bröllop. Vi står där i salen och brudparet hade precis kommit in. Alla trängs och försöker ta kort/filma brudparet. Jag var såklart en av dom som trängdes där för att filma. Mamma stod bredvid mig, på vänster sida. Så medans jag filmade och kolla på min mobil så såg jag i ögonvrån att mamma höll i någon annans mobil och filmade, så då sa jag:

-Vems mobil håller du i? Och varför filmar du?
*inget svar*
- Du kan inte ens filma, så sluta.
*inget svar*
- Har du gått och blivit stum nu också?
*inget svar*


Så jag vänder mig tillslut om och inser till min fasa att det inte är mamma som står där. Till vänster sida om mig står en kort tant i 50 års åldern och glor ilsket upp mot mig.
Jag säger: TE-HE. *Försöker säga något som bara låter obegripligt* -> *Vänder mig om och kutar därifrån*


(Jag vid den stunden)

Epic Fail - Pik


Svårigheter med att välja en person? finns gumman <3

Dagens saknade låt!

Paramore - Monster


Dag 1 - Mina bästa vänner

Jag brukar inte sitta och tänka på vilka som är mina bästa vänner- dom jag hänger med; är dom jag trivs bäst med (både i skolan och hemma)! Och dom blir då automatiskt mina bästa polare :)
Dock delar jag inte med mig alla mina hemligheter med alla som jag umgås med. Det är faktiskt sällan jag berättar något mer djupgående om mig. Brukar för det mesta hålla sånna saker för mig själv. Så ni som har fått veta mycket om mig och mitt liv, ni ska känna er speciella! :)





Mina vänner! Är så stolt över er :D

En nördlista

Nu ska jag köra efter en sån här lista i några dagar. Kommer blogga normalt också :)

Dag 1 - Mina bästa vänner
Dag 2 - Ett sommarminne
Dag 3 - Om jag blev rikast i världen skulle jag...
Dag 4 - Mina bra/dåliga sidor
Dag 5 - Det här får mig att må bra
Dag 6 - Mina drömmar
Dag 7 - Det här åt jag till frukost
Dag 8 - En gammal bild på mig själv
Dag 9 - Varför jag började blogga
Dag 10- Min favoritårstid
Dag 11-
Det här hade jag på mig idag
Dag 12- Mina favoritbloggar
Dag 12- Min vecka
Dag 13- Ett bra minne
Dag 14- En nytagen bild på dig
Dag 15- Den frisyr jag trivs bäst i
Dag 16- Vad jag vill bli när jag blir stor
Dag 17- En bild på mitt favoritgodis

Världens undergång

....min säng sjönk ihop från ena sidan när jag slängde mig i den nyss....HAHHAHA.

Min reaktion:


Mammas reaktion:
image


Goodbajs sportlov

Jahapp. Så var man här igen då. Lovet är från och med imorgon slut, och jag har som vanligt inte pluggat ett skit! Känner någon igen sig? Jag har kanske 3-4 arbeten som jag ligger efter på och jag orkar inte jobba.

Fast livet fortsätter ju. The life don't give a shit about this. Nej men, jag ska skärpa mig. Inte långt kvar till sommarlovet nu, bara 3 och en halv månad ungefär :)) 

Tumblr_lrnlloipj81qdusdao1_500_large

kan jag bara bli 18 snart?!

ÅÅÅÅH. Är så less på livet som 17 åring. Dom senaste dagarna har skitmånga saker skitit sig pga jag inte är myndig!

Åka till ICA och köpa redbull? Tyvärr, du är inte 18.
Hämta ut passet? Tyvärr, du är inte 18.
Söka sommarjobb på Sandvik? Tyvärr, du är inte 18.
Söka sommarjobb på Furuvik? Tyvärr, du är inte 18.
Skaffa en internetdosa?
Nej men TYVÄRR, du är inte FUCKING 18 år ÄN!!!!!!!!!!!!

T.o.m mamma verkar ha tröttnat. Igår kväll sa hon, kan inte du ta och fylla 18 snart? (Hon retades men ändå)
Då ville jag bara skjuta mig.

Tumblr_lyzl2jq9ix1qgjdf4o1_500_large


Några timmar i byn med kompisarna

Kom hem för en stund sen från lillbyn. Jag, Hanna, Emma, Anna & Denise var hos Hannas mormors lägenhet och chillade. Lagade mat, spelade sanning & konsekvens, pratade, snackade skit, skrattade, jävlades med varandra osv! Med andra ord så hade vi lite girlish time. Hanna, Anna och Emma stannade kvar och ska sova över medans jag och Denise åkte hem.

Här kommer lite bilder :)






Mina söta små vänner. Jag är så glad över att ha er ska ni veta! Fan va tråkigt det hade varit om vi inte hängde med varandra!

Spontant var förnamnet

Satt och hade tråkigt vid sju tiden. Sandra ringer och säger, nu fan drar vi på bio. Ah fan, visst, vrf inte? Det tog en stund att övertala bröderna våra, men till slut så åkte vi. Var jävligt skeptisk över filmen vi skulle se, ''En gång i Phuket'' - svensk komedi, jag hade all rätt att vara tveksam över den. Svenska filmer brukar faktiskt inte vara bra. Men den här filmen förvånade mig, den var faktiskt jävligt rolig!

Påvägen hem körde vi vilse, men det fixade sig tillslut då både jag och Sermed kom på att vi hade fucking iphone's.. -.-'


Grilla med gamla kompisar!







Det var mysigt! :)

xoxo, gossip girl.

Klippte mig & blev nöjd. Blev inte så mycket kortare, mest topparna. Kanske 5 cm.. och liiiite snelugg :) 
Haha, minns vilken idiot jag var när jag var liten då jag hatade mitt hår för att det var så tjockt! Sa alltid till mamma att jag ville ha tunt hår, som alla andra tjejer (alla och alla?). Nej men, jag gillar mitt hår om jag ska vara ärlig, det tål mycket stryk liksom ;)
Nej jag kom hem fotade jag en massa random saker.. sen kom brorsan hem från studentkryssningen och hade en fet Toblerone till mig, gissa om jag blev glad! 
Imorgon ska jag kanske träffa några kompisar och dra ut och grilla eller nåt, längesen jag träffade alla nu!
Just nu sitter jag och snackar med Denise på skype. Hon har nå fuffens för sig, hon bara garvar och vägrar att berätta vad som pågår!

En av bilderna som jag fotade idag, vi hörs imorgon!