PLL

Väntar på att avsnittet ska ladda klart och sen jävlar, har väntat så länge! ÄNTLIGEN :D
 

Tittut


Läget just nu

Heello friends! 
Snart höslov och jag försöker hinna med det ena med det andra. Har väldigt många inlämningar & prov nu innan lovet. Har nästan ingen fritid alls, men ja, finns inte så mycket man kan göra åt det. 
Stämningen i skolan är väldigt olika just nu. Positiv ena dagen och negativ andra, tror nog alla behöver lov för att vila ut.
Min roll i det hela är att inte blanda in egna känslor utan försöka hålla alla sams. Gruppens hållning betyder väldigt mycket för mig och vill att alla ska vara glada och avslappnade. Inte alltid så lätt med jag tänker inte ge upp. Det ligger i min natur att hålla humöret uppe när alla andra är nere, nån måste ju göra det.



#just #nu

Det här kommer hända pga skitdatorn..

Sämsta dagen

Min skoldator dog utan att jag gjorde ett skit. Skärmen funkar inte längre och jag har en massa jäkla prov och redovisningar som jag måste fixa. Hade precis bestämt mig för att börja plugga och då la den av bara?! Är så jävla trött på skiten nu. Vill ha höstlov NU.


Perfect face


godnatt


Tyskland part1

Ursäkta sämsta bildkvalitén, min systemkamera var paj när vi kom fram. Den började funka igen sista dagen, my bad luck.











Det var första dagen! Vi spelade spel och chillade allmänt. 

Min frukost såg ut såhär varje morgon, härligt va? Första ''riktiga'' dagen började med att vi drog till ett kraftverk.














Sen åkte vi till Mercedes-Benz Museet :)





Den enda snygga bilen...
Sen var det bara gamla tråkiga bilar, så knäppte inga bilder. Hatar allt som har med förr att göra? Nästan allt iaf.
 
Vi gick runt i Stuttgart :)


Käkade på en italiensk restaurang!

& knäppte kort inne på toaletten? Haha. Mer bilder (kassa iphonebilder) kmr senare :)

#shitgotreal


körtkortet..

Heello sweeties! 
Kom precis hem efter att ha varit ute och övningskört. Eftersom pappa inte har så mycket tid så har jag börjat övningsköra med Krister, en vän till familjen. Har gjort upp ett schema så Måndagar och Torsdagar efter skolan ska jag köra med honom. Det gick jättebra idag så får se hur det går imorgon haha :)

Nu när jag äntligen har gjort upp ett schema så känns det mer seriöst. Så ska försöka börja på riktigt med teorin också. Kan ju lite grunder men kan inte alls mycket! Nej, nu är det seriöst hörni! Innan jul ska jag fan ha körkortet i handen :)

Matteplugg


Vampire Diaries

Såg precis det nya avsnittet! AWMAJGAD, helt awesome!! Hade dock förväntat en större reaktion från Elena när hon fick tillbaka alla minnen. Men men, det kanske kommer senare :)
  
  
Klaus is in the house again <3

Fridaaay





Slut på det roliga


Spåkulan, första försöket haha. Nu är det rutiner som gäller igen då. Ni anar inte hur mycket skit jag har ätit medans jag var i Tyskland. Varje morgon fick jag 2 mackor med hundra lager nutella & marmelad. OCH ett stort glas varm choklad. Klagar inte, men sista klunken av varm chokladen gick inte ner. Blev för sött. Sen åt vi ute varje dag. Och man köpte alltid nåt från alla bagerier som fanns överallt. Lätt värt, men nu är det slut på det roliga ;)

Snart hemma

Helloo! Sitter med Sofia, Tiara och Helen. Vi ska titta på en film och sen åker vi till deras skola och möter upp alla, sen flyger vi hem :) hörs när jag är hemma!


I'm alive!

Heej! Har varken haft internet eller tid för att blogga, har hänt så mycket så jag berättar allt när jag kommer hem istället :) det här får bli en hälsning bara!


Nu!!


Arlanda it is


Oct. 04, 2012

Nu kör vi!

P.s. om jag inte kommer hem levande så ska ni veta att jag älskar er! Min familj och mina vänner, ni betyder allt för mig <3
P.S.S begrav min mobil och min dator med mig om jag dör, hann inte skriva ett riktigt testamente. Nej, ni får inte logga in på min fb, allt ska begravas med mig!!


Mat till imorn


It's almost time

Helloo! 
Okej, såhär är det. Jag är jätte adsaffsghfpgokh just nu och jag vet inte vad jag ska göra för att lugna mig. Har hur mycket som helst som jag måste göra innan vi åker iväg.

1. Engelska uppgifter (inlämningar) 
2. Spanska uppgifter.
3. Kommunikationsuppgift.
4. Matte (!)

Det var skoluppgifter det. Sen måste jag:
1. BÖRJA PACKA
2. Köpa hårfärg och färga håret (imorgon)

OBSERVERA: 1 ½ dag kvar.

Sen kmr allt det där gå så snabbt och plötsligt kmr vi sitta där och ska spänna fast säkerhetsbältena. Oh god. Den här resan kommer bli galen. Hoppas vi överlever..haha.

Nej, men vi kommer nog ha skitkul. För vi har ju ändå varandra: Jag, Hanna, Emma & DISI. 
Har vi roligt i skolan så kommer vi fan ha kul där också! Det enda som fattas är Anna. Vi kmr sakna dig :'( <3 




















Hahah, oss genom tiderna. ÄLSKAR ER!

Mina kompisar..


Storhandlat

Okej inte precis men det blev väl några grejer :) vi (jag, denise & helen) hann även fika inne på Ikea :D