Long time no see

Jag har inte känt för att blogga och därför har jag inte gjort det, hehe nu fick ni en förklaring :) Dom senaste dagarna  har vädret varit helt awesome och då har jag varit ute så ofta som möjligt!
Har varit med familjen och släkten väldigt mycket också vilket har varit roligt. Min släkt är inte som vilken annan släkt som helst, jag har galet roliga morbröder och mostrar! Och kusiner såklart, dussin med sånna ;) 

Sen har jag faktiskt varit ute och övningkört två gånger också, har även fått hem körkortsboken och tänker börja satsa hårt nu! Om några lektioner kommer jag vara redo för att göra halkbanan! :D

Försöker njuta av det som är kvar av sommarlovet, och när skolan börjar igen är det disciplin som gäller, jag skämtar  inte!! Tänker verkligen ta skolan seriöst, vet att jag KAN få höga betyg om jag bara bryr mig lite och inte gör allt sista sekunden som jag gjorde heeela ettan :/
 
Nog om det nu, bloggar mer sen! :)
Bild på solnedgången från häromdagen när vi åkte och fiskade.



Things parents do

Allt som han säger är så sant, vissa saker som föräldrar säger är så himla irreterande! Kolla, lovar att ni kommer känna igen er! :P


Chill for the win

Idag har jag inte gjort nånting vettigt alls. Men sånna dagar måste man få ha! :) Vaknade, käkade frukost, satt vid datorn, käkade och satt vi datorn. Älskar sånna här dagar, bara på sommarlovet som man kan chilla så här mycket. Annars har man tråkiga rutiner, hatar rutiner! 

Har bytt tema på min tumblr-blogg. Blev nöjd med den, och nu har den börjat hacka. Det går inte att scrolla ner längre, inga bilder kommer upp! Åh, i-landsproblem. Är det någon annan här som har tumblr? Följ gärna mig där: http://iiignorance.tumblr.com/


Tumblr all night





Annas födelsedagsfest


Var på Annas födelsedagsfest, hon fyllde 17 år! Vädret svek oss, så vi fick ha på oss fula regnkläder. Sen gick vi in och körde andra lekar, så vi hade kul trots vädret! :D

Anna öppnar presenter :)

Amanda, Denise och jag :)


Pooose!


And again!


Någon retarded lek som vi körde, kul!


Sorry for being realistic

Kom på att tänka på en sak. Jag är ingen ''dröm-människa''. Har aldrig varit den som drömmer bort verkligheten. Många människor drömmer om saker så mycket, att det blir som verklighet för dem. Även fast det inte är verklighet.
Dessa människor kan jag tycka synd om ibland. Vet inte varför, men när jag tänker på en sak som jag vill göra, eller bli, så tänker jag alltid på hur stor chansen är. Om det verkligen är realistisk & hur hårt jag är villig att jobba för att uppfylla det. 

Dem jag tycker synd om, det är inte dem som drömmer och förverkligar sina drömmar, utan det är dom som drömmer och blir förkrossade när bara de har jobbat sig halvvägs och ger upp. Dem är det väldigt synd om. 

Jag lever livet som det är, och låter saker flyta på. Är det något jag vill ändra på, ja då gör jag såklart det. Annars så pratar jag inte så mycket om det. 

Jag drömmer, men jag drar även gränser. Realistiska gränser for sure.




filmer, spel och dricka!

Rubriken säger allt! Jag & brorsan har laddat med mat, spel, filmer och dricka inför två dagar som vi kommer vara inomhus på :)

Det kommer bli awesome, let's begin!


Tumblr_m6agzuaahp1r8ogpwo1_500_large
Okej, inte precis sån dricka men nästan ;)

Böcker

Jag älskar att läsa böcker, men ända sen jag började gymnasiet har jag inte läst en enda bok frivilligt. Det har av någon skum anledning inte blivit av helt enkelt. Men igår var jag till bibblan och lånade några böcker! 

Bilder som jag lovade;




Vi kom fram på natten, den här bilden är från andra dagen när vi gick till stan! Husen är jättefina där, tillskillnad från Sverige då allt är Ctrl + C -> Ctrl + V.

Mina söta kusiner från Henna festen :) Det dom har i händerna är Henna!

Tredje dagen var då bröllopet, bild på en del av lokalen! 
Suddig bild på brudparet, har inte så många bilder på dom faktiskt. Bättre kommet upp sen när jag har fått in bilder! :)

Bild på moi!
Bild på kusin-vitamin & mig
Mina kusiner och min bror! :D


I'm home

Jag LEVER. Wiiho! Shit vad denna resa har tagit på mina krafter, är helt slut. Jag har haft det bra, men stressig och ännu mer stressigt.
Vi var riktigt många (runt 20 pers) som åkte dit, till bröllopet (min kusin gifte sig), och vi alla bodde på samma ställe. Hos min morbror. Ni kan ju föreställa er hur det såg ut där, riktigt jävla kaos. Men vi hade kul, trots allt. Min släkt har humor!
Fast nu är jag jävligt trött på ungar, i allmänhet. Shit vad dryga ungar kan vara. Oh god. Men ja, nu är jag hemma. Tog bilder med min iPhone och dom kommer upp snart :) ska bara föna håret, kom precis ut ur duschen!


Ett adjö inlägg från mig

Just precis. Åker bort imorgon (/idag, kl är över 12) och kommer hem om drygt en vecka. Kommer nog inte ha tillgång till dator där. Om jag inte hittar gratis WIFI och mobilbloggar. Annars hörs vi om en vecka :) 

Om jag inte kommer hem levande så vill jag bara tacka alla som har funnits där för mig under hela mitt liv. Min familj och mina vänner, ni är guldvärda!


Önskelista



Många har frågat vad jag önskar mig, så jag gjorde ett litet kollage :) Mamma & Pappas present har jag redan fått, och det är pengar till hela körkortet! Dom kommer stå för kostnaderna :) Superskön present måste jag säga!

Naglar - CHECK!




Life's good

Kom precis ut ur duschen, sitter och lyssnar på musik nu. Märkte att mamma kom hem när musiken tystnade...visst jag kanske hade överdrivet högt men det är ju bara kul. Glädjedödare.. nej jag bara skojar, älskar mamma. OCH pappa. OCH bror. Kan inte säga att jag älskar EN av dom utan att dom andra också haha. 

Sitter och väntar på att min kusin ska komma till mig så vi kan fixa naglarna.. den här gången ska jag verkligen fixa något snyggt:



Back on track

Hello friends! What's up? Nu är designen hyffsat fixad, jag har sommarlov och är förkyld. Imorgon åker jag bort och blir borta ungefär en vecka. Ska bli så skönt, ni anar inte!
Sveriges sommar i år har varit en besvikelse, det har bara varit mulet och regnat hela tiden. Fast man ska ju aldrig förvänta sig nåt mer..
Den 11e Juli fyller jag 18 år. Jag blir liksom officiellt vuxen..kan inte tro det själv. Men ja, när jag kommer hem ska jag satsa på körningen.. ska försöka ta körtkort lagomt till hösten! Wish me good luck.

Är föresten ensam hemma, hur skönt? Ska strax skruva upp musiken och göra det sista inför imorgon. Uppdaterar lite senare med en önskelista till min födelsedag :D hehe.