Paddling med klassen!

Ska åka och paddla med klassen imorgon, vi kommer övernatta osv. Ser faktiskt framemot det! Hoppas det blir kul. En sak är säker: kommer ha feeeta armmuskler när jag kommer hem ;)

Har lämnat in min iPhone på lagning så kommer inte kunna filma ifall något kul händer :( Och nej, jag har inte sabbat min iPhone, den stängs av (av sig själv) och går inte att sätta på igen på flera timmar (även fast den har batteri). 
Så just nu har jag en skitgammal tegelsten till mobil. Inte kul. Alls.

Juste, tyskarna som vi tog emot var skittrevliga! Dum som jag är så glömde jag att spara allt på datorn innan jag lämnade in min iPhone, så allt kommer vara borta när jag får hem den igen = inga bilder till bloggen från tyskarna (eller något annat för den delen) :(

Men, sånt är livet! Hörs på torsdag när jag kommer hem (OM JAG KMR HEM LEVANDE, ANNARS SÅ ÄLSKAR JAG ER!) :)



Här får ni en låt som jag börjar tycka om väldigt mycket faktiskt :) Some Nights- Fun

with just one look, you stole my heart.


Vad som händer

Heey fina vänner! Dom senaste dagarna har varit awesome, har haft sköna släktingar på besök. Fick träffa mitt kusinbarn för första gången! Hon är såå sööööt. Kan lägga ut bilder senare :)

Imorgon kommer äntligen tyskarna. Är jävligt nervös, men det kommer bli skitkul att ta emot dom! Kommer med andra ord vara upptagen hela den här veckan, :)

Kommer bomba bloggen med bilder nästa vecka! Hörs dåå :)


Den här mannen alltså ♥



Bilder från ridningen

Har inte riktigt haft tid för att lägga upp bilder från ridningen som vi var på med skolan för någon vecka sen, så here they comes!

 


It's freaking awesome!

Överskriften handlar om ansiktsmasken som jag har på fejset just nu. Köpte det från kicks för 35 kr eller något. Trodde det skulle vara något vanligt skit bara. Men det var det inte. Det var typ ljusgrön och genomskinligt. Blev lite besviken då jag ville ha någon riktig gips-ansiktsmask om ni fattar vad jag menar. Men smörjde ändå in ansiktet med det och bara någon sekund senare så började det stelna! Haha, så nu kan jag inte röra en min.. 
Ska gå skölja ur det nu och gå ut sen! Ska på släktmiddag, kmr bli kul :)

Hörs senare då :)

Bild tagen av mig för 2-3 år sen!

I'm waiting!


12 maj

Sitter i pyjamas, ska klä på mig för att gå ut och gå i någon timme. Sen är det bara att sätta igång med plugget.. har 4 prov nästa vecka (3 dagar). Kunde ha varit värre, så jag klagar inte!

Hörs när jag är klar med allt, ta hand om er!



And I regret that, yeah.

Skola idag som vanligt. Stressade på morgonen för att hitta nyheter som jag skulle redovisa första lektionen (samhällskunskap). Väl där får jag veta att vi inte skulle ha några nyheter idag, utan imorgon istället. Det är min vanliga otur. 
Etfer samhällskunskapen var det lunch och efter det naturkunskap. Sen hade vi håltimme i någon timme och sen till sist språk. 
Onödig skoldag med andra ord. Fast, det kan jag tycka alla skoldagar är. 

Ville gå ut och gå idag igen men det regnar och är hyffsat kallt ute. Skitväder. Fast är inte så förvånad. Hade det börjat snöa nu så skulle jag inte ens ha höjt ögonbrynet.

Nej, nu ska jag sova en stund och sen blir det att plugga. Nästa vecka kommer bli ett helvete. Har hur många prov och inlämningar som helst! Är så körd. 


Kommit igång!

Helleo friends! Idag kan jag med stolthet säga att jag var ute och gick. Det var inte ens jobbigt, bara skönt! Gick i rask takt i ungefär en timme. Nu när jag äntligen har gjort det så tänker jag inte sluta. Ni fattar inte hur underbart det var, stängde ute allt och lät musiken göra sitt jobb. Dessutom så var det härligt väder ute. 

Tänker (om inte något kommer i vägen) gå ut och gå 4-5 gånger i veckan. En timme varje gång blir väl lagomt? Känner väl när kroppen börjar säga ifrån. 
Men tänkte bara säga det.. det tog extremt lång tid att göra det, att verkligen gå ut för att gå!
Beach 2012, here I come! Skämt åsido, hatar stranden -.-

Bild från promenaden :) Kom fram till någon fin sjö..

Turn me on

Heej :) har inte orkat bloggat, men nu är jag tillbaka. Vad har hänt i mitt liv den senaste veckan? Haft prov + mer prov + ännu mera prov. Har haft fåniga & onödiga skoldagar med få lektioner. Rätt chill ändå! 

Det som är kvar inom nationella området är:
1 spanska prov
2 engelska prov
1 matteprov

Snart är det över med andra ord. Iof har jag inte brytt mig så mycket som jag gjorde i nian. Även fast det är lika seriöst, huh. 
Nog om prov. Ska snart ut och övningsköra! Har inte gjort det sen i julas, hehe :o men måste börja ta det seriöst nu.. i sommar hade jag tänkt ta körkort & det är inte långt kvar tills dess!

Men nu ska jag fixa mig och dra ut, vi hörs senare :D