Hem kära hem

Är hemma från tävlingen nu. Det var roligt, fast lite långtråkigt mot slutet. Hanna körde bra! Dock fick hon problem med bilen så det sket sig för henne på slutet. Synd! 
Ligger i min sköna varma säng nu. Ni anar inte hur skönt det är. Det har varit kallt och regnat hela dagen. Ångrar att jag inte tog på mig vinterjackan, hade varit lätt värt det! Men men, man lär sig av sina misstag.
Ska äta min varma soppa som mamma har fixat, hörs sen :)
 

Herp derp

Heello! 
Sitter och käkar yoghurt. Ska gå och lägga mig tidigt idag för imorgon åker jag och kollar på Hannas folkracetävling! Ska fläta hennes hår i turflätor, som jag gjorde sist. För då gick det tydligen bra, hehe :)Har inte så mycket att säga mer än så...
JO förresten. På torsdag åker vi muppar till Tyskland :) Är riktigt taggad nu alltså!! ska bli så jävla kul!


Emma och Denise på mattelektionen.. vi ''jobbade'' intensivt där ;)


Ullas bullar

Köpte en bulle från kafeterian först, sen bjöd Ulla oss på bullar. Mums!


Best damn thing


old pic


Sick world

Ja, vi människor har verkligen förändrats. 

Plugg & prov


Fika time


Måste köpa;

1. Nya hörlurar
2. Blåa jeans
3. Ny mascara
4. Höstskor
5. Tröjor
6. En present till min tysk 
7. Hårfärg

Jag måste spara pengar till:
1. Tyskland (fickpengar)
2. 1500 kr till kryssningen, ska betalas inom 10 dagar.

Mina föräldrar kmr sponsra mig med:
1. Körkortet

Sen har jag inte jobbat något den här sommaren, så jag kmr inte alls ha råd med något av ovanstående så dom får sponsra med allt annat med :) HEHE. 

*___*

Håret är to die for;

YOLO

Studentkryssning 2013, CHECK! Tar inte studenten då, but whatever. YOLO!


I've changed

Nej, jag är inte samma tjej jag var för 6 år sen, jag förändrades tack vore dig. När jag aldrig fick känna att jag var bra nog så förändrades jag till dagens självständiga mig. Idag bryr jag mig inte om vad andra tycker om mig, jag pratar sällan om mina känslor med någon även fast det tar kol på mig inombords. Men jag överlever varje gång, eller hur? Life goes on.
Tänk på det nästa gång du yttrar dig om hur jag är. Tänk på vad som har påverkat mig. Du har aldrig förstått mig och kommer aldrig att göra det heller. Tur att jag är så pass stark idag att jag inte behöver någon som står på min sida längre. 
Tumblr_m340uqosyp1qb1jiho1_500_large

-


New day

Heej på er! 
Vaknade ganska tidigt idag, 10.30! Kände att jag var utvilad så jag gick upp och käkade frukost, var svinhungrig eftersom det bara blev dricka igårkväll :) Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Blir säkert att möta upp Sandra och Hampus och hitta på nåt :) Vet inte vad jag skriva, så uppdaterar mer sen. Puss på er!
 

Bild jag tog för någon dag sen. Lika tråkig som jag känner mig nu, hehe :)
 

Ferre ikväll

Spontant som satan, ja! Sandra & Hampus kom hit och tydligen ska vi på fest. Jaha, bara att tagga till då :) hörs sen!


New in


Goodie hoodie

Hemma, nyduschad, färdigtränad och utmattad. Gillar sånna här dagar, när man hinner med mycket och kan mot slutet av dagen känna att man har gjort lite nytta :) 
Halkbanan idag gick kanon! Det var verkligen en rolig upplevelse. Inte alls svårt som jag förväntade mig. Trodde dagen skulle bli misslyckad då jag började den med att försöva mig. Hade ungefär 15 minuter på mig att bli klar. Hatar att stressa på morgonen och ändå så gör jag alltid det. 

Efter halkbanan åkte jag in till skolan och hann med sista lektionen, som förövrigt var väldigt onödig. Vi gjorde en övning och sen var det liksom slut. Lika bra, för jag hade ändå inte datorn eller nycklarna till skåpet med mig. 
Vilade, käkade och gick ut på en PW i 45 min, kom hem duschade och nu sitter jag här :) Ska plugga lite och sen ska jag nog sova, kommer sova skönt inatt för jag är helt slut!
Skål för den här konstruktiva dagen då! Nu kan jag vara nöjd :) Bilden är btw från Holland i somras, vin <3

Ska bli en vana


Godkänd!!!


Godnatt


Chill dag

Heello brothers & sisters!
Chill dag idag igen, hade fotografisk bild där vi lärde oss grunderna i photoshop. Behövde inte ens lyssna på genomgången, satt och redigerade mina bilder från solnedgången jag fotade igår. Efter det var det lunch och sen hade vi matte där vi hade en liten genomgång av tvågradsekvationer. Sen skulle man jobba själv & så klart så satte vi oss i ett grupprum och pratade om livet istället för att jobba. Den här gången pratade vi om Tyskland resan som börjar närma sig nu. Vad kan det vara, 3-4 veckor kvar tills vi sticker dit? Fyfan vad roligt vi kommer ha :D


När jag kom hem gjorde jag inte så mycket, satt vid datorn, åt och sen åkte jag ut och övningskörde med pappa. Sista gången nu innan halkbanan imorgonbitti! Är lite nervös.. men alla säger att det är enkelt så jag får hoppas på det! 
Nu ska jag apa runt lite innan jag går och lägger mig, åker till Söderhamn imorgon kl 06.30. WOHOO..eller inte.


Några flumbilder från igår, det min bror har ritat ska föreställa Jesus på ett kors..? Dafuq?

Sen ritade han batman märket ist......

Blev faktiskt snyggt..haha!
 

Mascaror

Nu ska jag vara extremt tjejig och skriva om smink. Älskar smink, har hur mycket smink som helst! Mascara är något jag lägger extra tid & koncentration på. Tycker om när ögonfransarna är långa och fina :) En sak som jag har lagt märke till är att jag hatar alla mascaror som jag köper FÖRSTA gången/gångerna jag provar dom. Sen kan jag liksom älska dom. Det handlar alltså om att lära sig tekniken. Alla mascaror har ju olika borstar och därför tar det ett par gånger innan man får till det.

Dessa är dock mina favoriter genom åren:


Här är även en som är dålig enligt mig:

Kunde inte hitta fler som jag tycker har varit dåliga, för jag är faktiskt grym på att få långa fransar med alla mascaror, i princip :)



memories


Haha, ja, jag har varit i en sån här situation. För inte alls längesen. Pinsamt, men man säger ju inte nej! Men ångrar det inte, för det var jävligt kul :)

Teen Wolf

 
Börjar titta på första avsnittet nu. Let the game begin!

Lyckad dag

Kom precis hem. Åkte som sagt och fotade solnedgången, även fast den inte var så tydlig. Det blev en fin utsikt i alla fall. Sen åkte jag ut med pappa och övningskörde, fick köra våran mercedes (automat). Den var faktiskt urhärlig! Kan inte fatta hur jag avskydde den förra gången jag körde den, haha. 
Nu ska jag plugga lite och sen ska jag titta på några avsnitt av Teen Wolf. Lovade Denise att börja titta på serien, hoppas den är bra ;)
Hörs senare!

Haha, känner mig lite sådär just nu, lalalalaaa.

Ut och fota

Hej på er! 
Skoldagen var helt okej idag. Vi skrattade ett x antal gånger. Anna käkade godis & drack cola vilket resulterade en mycket hyper Anna.
Är hemma nu och chillar. Snart ska jag ut för att fota en solnedgång. Har en fotouppgift till imorgon och lyckas jag inte är jag ganska körd. 
Påtal om körd, efter fotandet ska jag ut och köra igen. Denna gång ska jag nog köra en automat bil. Blir nog inte lika kul, but whateevah - måste öva på båda. Spänd inför halkbanan? Japp, that would be me.


Snygg kille? mjooo



Vad händer?

Hej på er! Gårdagen var rolig, ska absolut försöka följa med på fler tävlingar :) Hanna gick det rätt bra för, hon fick hem sin bil HEL denna gång :D
Nu ska jag byta om för att övningsköra med dadi. Rätt längesen nu.. halkbanan börjar närma sig, måste köra som tusan nu. :)
Hörs när jag kommer hem, muuah.

Yesterday

Fotade mest med Hannas kamera, men här är några bilder från min mobil :)


It's friday babe

Hej på er mina fina vänner! 

Lång dag i skolan but I made it! Efter skolan åkte jag hem till min kusin, sen åt vi och hängde allmänt. Nu har hon åkt hem, och jag sitter och gör lite läxor. Visst är jag duktig? :D
Imorgon ska jag åka och titta på folkrace, äntligen! Min duktiga superduper bäztiz Hanna ska tävla och jag lovade att åka dit! Ska åka med Emmot dit. :) Ska tvinga brorsan att skjutsa mig dit, till Emma och sen åker jag med henne till tävlingsplatsen. Haha,  min stackars bror är ute och festar gärnet nu, undra hur han kommer orka gå upp tidigt imorgon? Halv 8 ska vi åka till Emma, hehe. 

Aja, nu ska jag plugga lite mer. Hörs imorgon när jag kommer hem!


Jag i skolan idag.


Space




 

9/11

Mina tankar går till alla som dog den dagen. R.I.P.

School is cool,


Long live


Cya tomorrow

Hello love!

Lämnade in datorn idag & fick tillbaka innan jag åkte hem. Ett mirakel måste jag säga! Nu är den både ominstallerad och photoshop fixad! :) När jag får tid ska jag fixa en ny design och allt, nu när jag äntligen har PS igen.
Ska sova nu så jag orkar gå upp imorgon, fotografisk bild står först på schemat och jag är peppad! :D
Hahah, en bild på mig och Lisa från skolavslutningen :)

Hemsk mardröm

Vaknade nyss upp av att väckarklockan ringde, vilket var jävligt tur för jag hade världens mardröm. Drömde att jag var ute och handlade saker med mormor, mina två morbröder och min kusin. Allt var bra och la la la. Vi gick in i en affär och helt plötsligt blev att jättebekymrade. Någonting hemskt hade hänt och dom vägrade att berätta för mig!

Tillslut hörde jag när min kusin pratade i telefon med någon, hon sa: ja, han bevittnar det som har hänt. Killen halkade och dog rakt framför hans ögon.
Och då kom jag ihåg att min bror hade åkt utomlands med några kompisar på bergsklättring. Men vem hade bevittnat vad? Jag drog telefonen ur hennes hand för att höra vad personen i andra ändan sa, men personen hade lagt på. Jag tittade på min kusin och hon var helt borta, alldeles tom i ögonen. Dom andra stod och skrek åt varandra. Jag tog tag i min kusin och skakade om henne, frågade vad som hade hänt. Men det var som att skaka en död person, hon var helt jävla förstummad.

Plötsligt låg två flygbiljetter på ett bord. Jag tog upp biljetterna och på dom stod det mammas och pappas namn. Dom hade åkt till stället som min bror var på, något hade hänt honom.
Mormor börjar gråta och skrika att han inte kan ha dött. Plötsligt slås en tv på. Helikoptrar har åkt upp till ett berg. Några personer stod i en ring runt en medvetslös person som låg där. Jag börjar skrika och gråta. 


SEN ringer min väckarklocka och det tar ett tag för mig att komma tillbaka till verkligheten. Jag är alldeles blöt av tårar, har rivmärken på armarna där jag har rivit mig själv? Och ont i tänderna för att ha bitit ihop så hårt.
Usch vilken vidrig dröm det var.


I feel kinda' sick

Hej på er mina fina bananflugor! Allt bra?
Sitter i mörkret med hosta och snuva, inte roligt alls. Någon måste ha smittat mig, blööh. Har rensat min dator idag förresten, ska lämna in den imorgon och få allt överstökat. Den ska ominstalleras oså ska jag få PSCs 3 också. 
Inatt ska jag (försöka) gå upp och kolla på VMA. 01.45 ska jag ställa klockan på, fett värt! Oklart om jag kmr somna om sen eller bara dra in till skolan. Anyways, ska nog ta och lägga mig nu. Herregud, kan inte fatta att jag ska lägga mig såhär tidigt, har nog inte hänt på år?

Hörs i helgen då, dvs om jag hinner få tillbaka min dator!

Some pic's

 

want want waant


this is so me


Taylors nya singel, have a look! :)


-


What's love?


Lördag, del 1

Paintball:en var skitkul. Vi körde jungelbanan, där man kunde gömma sig och allt möjligt. Det blev två lag och vi körde flera matcher. Spelet gick såklart ut på att man skjöt varandra med dom färgade bollarna. Med ett gevär. Som var tugnt. Den som blir träffad och får färg på sig åker ut och det lag som har flest spelare kvar på slutet vinner. Blev träffad på armarna, handen, ryggen och benet. Fick bara två blåmärken på armen, så det var inte så illa :D 
Här är en bild som jag tog innan vi började spela.
 

Min 8 åriga kusin

Hon:
-Kan du göra såhär *gör nåt konstigt med ansiktet*
Jag:
-Nej, vuxna människor gör inte sånt.
Hon:
-Du är inte vuxen, du är bara 17!
Jag:
-Jag är 18, så jag är visst vuxen.
Hon:
-Nej, för vuxna människor gifter sig, du är inte gift!
Jag:
-Foreveralone.