Ute i solen

Sitter ute och njuter av solen! Äntligen lite fint väder! :)


En låt jag har spelat non-stop dom 3 senaste dagarna


Drake ft. Rihanna - Take Care

Deltar i en designtävling;

Heellue friends! Var nyss inne på Fanny Wikströms blogg och såg att hon hade en designtävling. Hon kommer lotta ut två designer till två olika personer. Man får själv bestämma hur den ska se ut osv. Hon är grym på att fixa designer, så tänkte varför inte ;)
Vill ni också vara med? tävlingen hittar ni hääääär!


Bild lånad från Fannys blogg!

Time goes by

Heellu friends. Sitter och chillar, som vanligt. Äter jordgubbar för andra gången i år, skitgoda är dom!
Snart är det sommar på riktigt :) Blev chockad när jag insåg att det var den 22:a april igår, fattar ni hur lite tid det är kvar till sommarlovet?! Knappt en & en halv månad!

I skolan är det fullt med nationella prov, två prov den här veckan och två prov nästa vecka. Sen har dom valt att spara matten till sist i år, vilket jag är jävligt glad över! Haha. Nu ska jag återgå till mina jordgubbar här, haha, hörs!








Bilder från tumblr!


@ tumblr.

















Heellue, bloggen!

Waaszap? Har inte gjort något speciellt idag, bara chillat hemma. Träffat en kompis och nu är jag hemma igen :) Sitter och lyssnar på musik samtidigt som jag funderar över livet.
Funderar över mitt livs kärlek, som jag förövrigt inte har hittat än. Undra hur jag kommer träffa denna person.  Om jag kommer leva resten av mitt liv med denna person.. jag menar.. jag är inte enkel att leva med. 

Killen i mina drömmar ska vara perfekt. I mina ögon alltså. Han ska vara längre än mig, mörkt hår, gärna lite ljusare ögon, bredaxlad & lite biff/vältränad. Sen personligheten, som är det viktigaste: generös, lojal, rolig, trogen, fräsch & väluppfostrad. Sen får han gärna ha en stark personlighet. Ingen lättlurad jävel, jag ska liksom känna mig trygg med killen jag ska leva resten av mitt liv med. OCH JA, jag tror på evig kärlek!

Fast jag har en känsla av att jag aldrig kommer hitta en sån kille.. jag blir imponerad varje gång jag ser ett perfekt par som verkligen älskar varandra och är överens om allting. För det kan fan inte vara lätt att hitta den perfekta killen..

Aja, man vet aldrig med framtiden, vad som helst kan egentligen hända! 

539169_large

Tumblr_m2ulydsemc1r1vglpo1_500_large

I should study..

Heello! Sitter och chillar. Borde plugga, har samhällsprov imorgon & har inte öppnat boken än. Borde börja bry mig. Men det som får mig att skita i det och inte kämpa är för att jag ALLTID klarar mig. Får nästan alltid C på proven vi gör. Förutom matte, men det har alltid varit mitt sämsta ämne, så det räknas inte. 

Påtal om matte, vi började med ett nytt kapitel här om dagen, funktioner. Våran lärare (vikarie) tänkte skippa repitionerna och bara köra på för hon antog att alla hade jobbat med det förr. Alla var helt okej med det, förutom jag? Det var ett stort jävla frågetecken över mitt fejs, har aldrig i mitt liv hört talas om funktioner?! Hur kan det komma sig?
Alla andra hade ju hållt på med det i högstadiet, men jag kommer fan inte ihåg att vi har gått igenom nåt sånt. Sa det till henne och hon skrattade, hon trodde inte på mig först, trodde jag skojade eller nåt, sen såg hon att jag var seriös och då vart hon chockad ist. Well don't blame me, not my fault. 

Anyways, samhällsprovet som gäller nu. Har någon timme på mig att läsa igenom kapitlet innan sängdags (vampirediarywatch)

Peace!

Bild jag tog för nåt år sen.

Sitter med hårfärg i håret!


Ska skölja ur om 45 minuter, wish me good luck! ;)

And this is how it hurts, when I pretend I don't feel any pain.

Vad jag känner låser jag in ljupt inne i hjärtat, slänger låset i toaletten och spolar.
Nu tar jag en lång promenad och försöker stänga av alla känslor. Mycket enklare att inte känna nåt alls.
Tumblr_m0ajq5msnw1qj2llpo1_500_large

Nu jävlar ska det ske en förändring här!

Hej bloggen! Jag har varit en dålig bloggerska usch fy och blä på mig. Men jag ska inte behöva ursäkta mig egentligen, min blogg och jag är inte bunden till någon/något. 

Men nog om det nu, jag tänkte prata (skriva?) om en annan sak. Har länge velat börja träna (ända sen slutet av 8:an) men det har aldrig riktigt blivit av. Dels för att jag inte riktigt har haft lust och dels för att jag inte har haft vänner som brinner för det. Ni vet känslan när man peppar varandra? Den har liksom inte riktigt funnits där.

Men nu så, nu börjar det ske ändringar. Jag är trött på min vardag. Det hela började när jag var 11-12 år. I den åldern började man växa rejält och jag blaimar mina föräldrar för ALL mat dom pumpade i mig. Jag var liksom ett litet barn och fattade inte vad det innebar, käkade allt jag fick för att inget skulle slängas och dom märkte skillnad, jag växte jävligt fort. Ju fortare desto mer mat. Tillslut började jag bli småmullig och det var då jag vaknade upp ur koman eller hur man ska säga. Jag började se världen. Började typ bry mig om mitt utseende? Men då hade jag liksom gått upp några onödiga kilon. Dom gick jag ner i 8:an? Det gick jävligt snabbt att gå ner dom, kanske 5 kilo. Har vägt ungefär lika mycket sen slutet av 8:an. 

Men än är jag inte helt nöjd.. vill börja träna för att framhäva mina riktigt fina kroppsformer eller vad jag ska kalla dom. Jag har liksom vad man kallar en kvinnlig kropp, smalare i midjan, bredare höfter osv. Dom skulle se perfekta ut med liiite träning! Men det är faktiskt inte bara därför jag vill börja träna, inte bara utseendet nej, vill få bättre kondition, för den är riktigt kass alltså. Har liksom inte tränat mer än i skolan? Haha lol.

För att nån inte ska missförstå det här nu så är jag inte alls kroppsfixerad, desperat osv osv. Nej, har faktiskt aldrig haft riktiga komplex för min kropp/utseende. Jag ser ut som jag gör och det gör mig till den jag är helt enkelt. 

Alla människor är vackra på sitt sätt, don't ever fucking forget that!

Update: glömde visst att säga hur jag ska börja träna. Ska börja jogga/powerwalka varje/varannan dag. + gymma 1-2 ggr i veckan. Har som mål att märka någon stor skillnad till början av Juni! Tror ni jag klarar det??

Awww story




true


När jag tar körkort:


Typ sådär kommer det se ut i bilen när jag tar körkort, me and my mupps.

Pojkbandet Hot Chelle Rae

Upptäckte deras ''nya'' album idag, skitfina låtar! Dagens låt får bli denna:


Whatever - Hot Chelle Rae

P.s. låten låter mkt bättre i Spotify.

Cuz I'm bored

Ahooopa! (Tja, för er som inte fattade) Vaknade vid 11 idag & har inte gjort ett skit sen dess. Har ätit frukost och suttit vid datorn.  Jag menar, vafan kan man hitta på i den här skithålan? Inget. Sen är nästan alla bortresta.. resten bor hundra mil bort typ.
Har inte ens orkat gå upp för att klä på mig, sitter fortfarande i pyjamas..har ingenting att göra. Det visste ni väl redan sen ni läste rubriken men ändå.. hehe. Nu när jag har sett klart säsong 2 av Vampire Diaries så har jag ännu mindre att göra..

Igår var iaf min klass till Stockholm, där besökte vi Naturhistoriska museet, DN & SVT. Det var rätt tråkigt, men hellre Stockholm än en vanlig skoldag!
Här har ni några bilder från igår, från min Instagram:








Alla bilderna är tagna från bussen, haha x)



Back on track

Tjenare! Har inte kunnat blogga på några dagar pga flytten. Har fortfarande problem med internet hemma, men kommer blogga normalt när allt har fixat sig :) Är i skolan just nu och har samhällskunskap. Sitter i ett grupprum och gör inte ett skit, as always. 
Har sett klart hela säsong 2 av vampire diaries!! Sjukt bra serie. Dock kan jag tycka att effekterna är dåliga ibland men vafan det är bara en serie :)





Lunch time, hörs!