In school


Back on track

Okej är inte riktigt back on track men har fått många klagomål över att jag inte har bloggat (lol disi) så då tänkte jag uppdatera er lite.

Fullt upp i mitt nu, övningskör som en galning och försöker hinna med plugget. Inte så mycket tid över till annat, men snart är det jullov! Ska bli såå skönt. Iof säger jag så om alla lov men aa, ni vet ju att jag älskar lov!

Skolan å stämningen i skolan har på sistone varit konstig, jag ska vara ärlig och säga att jag inte alls gillar det. Vill att allt ska vara som förr men det är inte alltid man får som man vill. But I tried! Hur som helst så älskar jag fortfarande er mina vänner, och det vet ni!

Nog om det, ska käka en banan nu så ni får ha det så bäst så hörs vi igen snart!


Bästa dagen

Var med Hanna, Anna och Emma igår! Vi käkade tacos och hade det mysigt. Gick in på toa och när jag kom ut så blev jag överraskad med denna tårta! Blev hur glad som helst för dom hade fixat den alldeles själva!! Fick även presentkort i Valbo och det kan verkligen inte bli bättre då jag behövde pengar :)
Sen dansade vi runt, ringde en massa folk och hade allmänt kul! Älskar mina vänner mer än allt <3


#svartochsvår


Du äger

Anna har fixat biffen nu. Jag och Denise är stolta över dig nu BROOKMEISTER!!


#hashtags

Denise smsar Anna -> Anna printscreepar
Embedded image permalink

True story

Heello! 
Första skoldagen efter lovet är avklarad. Roligt och vara tillbaka med vännerna men tråkigt med lektionerna, haha. Det som var intressant med dagen var psykologilektionen där vår föredetta lärare hade en genomgång av vilka vi attraheras av och varför.
Väldigt många saker som hon berättade och gick igenom har jag själv tänkt på hur många gånger som helst förr. T.ex. att man blir intresserad av dom som är i ens närhet, att man automatiskt börjar gilla en person om den personen redan har visat intresse osv. 

En sak som jag inte visste är att man är kär i max 6 månader. Det är alltså vetenskapligt bevisat att kroppen inte klarar av att sända ut fysiska & psykiska signaler längre än så. Kärleken dör såklart inte ut, men man känner inte av pirret i magen, nervositeten och allt det där nå mer. 
Visste ju att det inte varade för evigt, men inte att det bara var 6 månader. Roligt och veta, haha. 

Aja, nog om det. Ikväll ska jag plugga och göra klart några grejer. Men FÖRST ska jag sova en stund. NATTI! (p.s. smsa och väck mig om jag inte är vid liv om senast en timme!)



Skola imorn..

Happ, då var det här lovet slut då.. har inte gjort nåt som har med läxor/skola att göra på hela lovet, hehe. Men det är så lov SKA se ut. Lov ska vara lov.
Anyways, har precis satt på väckarklockan nu och ska sova. 06.15 ska jag upp imorn, åh vad jag älskar livet <3

Jag å Disi på flygplanet påväg till Tyskland, känner mig som på bilden nu!


This is so wrong


I'm alive

Heej på er mina fina vänner! Jag har ingen ursäkt till varför jag inte har bloggat, har inte känt för det helt enkelt. Men nu är jag nog på spåret igen! Det här lovet är snart slut och jag har slappat, umgåtts med vänner, tittat på film, shoppat och ja tagit det allmänt lugnt.
Imorgon ska jag gå upp tidigt, ska åka till Stockholm över dagen med min bror! Ska bli skitkul, för har planerat en hel del :) bloggar mer imorgon!
Kan förresten visa er mina nya skor jag köpte från Falun idag: